Fødevareintolerance
 
Eksem, astma, diarre og koncentrationsbesvær er blot nogle af de gener hvor årsagen kan være fødevareintolerance.
 
Fødevareintolerance er en form for allergi med langsommere reaktionstid end man ser ved eksempelvis høfeber. Reaktionstiden ved fødevareintolerance kan være op til flere dage.
 
Derfor kan det være svært at gennemskue sammenhængen mellem den ost du spiser lørdag og din eksem mandag. Alle fødevarer kan fremprovokere en intolerance, men det er typisk mad man spiser tit. Gluten, mælk og æg er fødevarer der ofte giver symptomer. Årsagen til fødevareintolerance er som regel et dårligt fungerende mave/tarm system.
 
Mad der ikke nedbrydes tilstrækkeligt i kombination med ”tyndslidte” tarme (leaky gut) danner grobund for udvikling af fødevareintolerance med adskillige symptomer til følge.
Testen fra US Bioteks laboratorium afslører hvilke fødevarer der generer din krop. Testsvar og personlig handlingsplan fra BodyScience danner grundlag for at genoprette din krops balance og komme intolerancen og dine symptomer til livs.